Nieuws

 • Ex-prof Alandson Jansen Da Silva is nieuw bij SK Spermalie-Middelkerke
  Redactie KW
  28/09/18 om 10:28 – Bijgewerkt op 27/09/18 om 10:28
  SK Spermalie-Middelkerke incasseerde een vierde nederlaag op rij en staat met nul op twaalf. Zondag wacht een verplaatsing naar KSV De Ruiter, dat Club Roeselare klopte met 4-2.
 • Het wordt een moeilijke karwei om daar iets te sprokkelen, maar bij SK SpermalieMiddelkerke is het nog lang geen crisis. Ondervoorzitter Nathaniël Devey is ervan overtuigd dat de jonge, onervaren spelersgroep nog de nodige punten zal sprokkelen. Dat beaamt ook Alandson Jansen Da Silva, de Braziliaanse spits bij SK SpermalieMiddelkerke. “Ik amuseer me in elk geval opperbest. Ik woon in Waregem en er was belangstelling van meerdere ploegen. Op het einde van de transferperiode was er nog steeds geen beslissing en via mijn vriend Timothy Alleman kwam ik in contact met het bestuur van SK Spermalie-Middelkerke. Ze hadden nood aan een scorende spits en ik voelde me wel aangesproken door het project met een totaal nieuwe spelersgroep.”
  “De verre verplaatsing van Waregem naar Slijpe is voorlopig geen probleem. In de jeugd heb ik nog bij Standard Luik gespeeld. Mijn vorige ploeg was KVK Westhoek, waar ik onder Bart Mauroo wel speelkansen kreeg. Met Hugo Vandenheede zat ik meer op de bank. Ik wilde me weer bewijzen en in de voetsporen treden van mijn vader, Sergio Da Silva, die in zijn glorietijd nog bij SV Waregem actief was en samen speelde met Danny Veyt en Philippe Desmet.”
  “Ik speel het liefst diep in de spits. In de eerste wedstrijden vielen de resultaten tegen, maar we maken progressie. Ik heb al drie keer gescoord. Onze eerste overwinning komt eraan en dan zijn we vertrokken. We spelen goed voetbal, maar slikken te gemakkelijk doelpunten. We kunnen de nul niet houden en dan is het moeilijk om te winnen.” (FRO)
 • DIT WEEKEND 27,28 EN 29 JULI 2018 IS ER BEZOEK VAN SPORTIEFROTSELAAR UIT BRABANT AANWEZIG OP ONS COMPLEX IN LEFFINGE  . HET BESTUUR BEDANKT SPORTIEFROTSELAAR VOOR DE TOFFE SAMENWERKING!!!

 

 

 

 

 

 

 


Stond op  30 mei 2018 in de krant voor het voetbalseizoen 2018-2019